Oorzaken, symptomen en oplossingen artrose

oorzaken symptomen oplossingen artrose

Artrose kan jou op vele manieren belemmeren…

Ik kan mij nog goed de bezoekjes aan mijn tante herinneren. Als mijn ouders bij haar op bezoek gingen, wilden ze natuurlijk lekker bijkletsen, zonder mij. Gewoon als “grote mensen” onder elkaar. Ik werd er dan altijd op uitgestuurd om een boodschap te doen.

Helemaal niet vervelend, want ik mocht ook altijd iets voor mijzelf kopen. Yummie!

Maar ik zie nog steeds heel duidelijk voor me, hoeveel moeite mijn tante had om de pen goed vast te houden. Ze had grote knokkels en wat vervormde handen en haar vingers waren ook wat stijf en pijnlijk. Ze had heel erg last had van artrose.

Ik had toen nooit gedacht dat ik nu mensen met dezelfde artrose klachten help om hier vanaf te komen, door het aanpassen van de voeding en aanleren van een gezonde levensstijl.

Bekijk de uitgebreidere infographic over artrose hieronder en vertel gerust aan vrienden en familieleden met artrose dat ik ze graag help! In de infographic lees je de oorzaken, symptomen en oplossingen voor artrose, wat je kunt doen om het te verminderen of zelfs verhelpen en dat met name gezonde voeding enorm belangrijk is!

oorzaken symptomen oplossingen artrose

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen van artrose uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dat aan te pakken. En dat is de manier hoe wij bij er Metabolic Balance naar kijken.

Hoe doen we dat? Als uitgangspunt analyseren wij je bloedwaarden en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsplan samen. In dit voedingsplan zit jouw persoonlijke voedingsmiddelenlijst om te er voor te zorgen dat we jouw stofwisseling weer in balans brengen. En dat is de sleutel naar succes, want door jouw stofwisseling te resetten zullen de omzettingen en processen in je lichaam weer goed verlopen. Zo zorg je voor een goed functioneren lichaam waar voedingsstoffen worden omzetten in energie. Door dat je voeding weer zult omzetten in energie in plaats van (buik)vet voorkom je de laaggradige ontstekingen en bijbehorende gezondheidsklachten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina “Iets voor jou”, waar we dieper in gaan op het metabool syndroom. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page