Ervaringen van onze deelnemers

Vraag jij je af of Metabolic Balance iets voor jou is? Zou je het programma wel willen volgen maar ben je eerst benieuwd naar de eerdere ervaringen van onze deelnemers? Lees hier de succesverhalen van jouw voorgangers.

Successverhalen Metabolic Balance

Lees hier verschillende successverhalen en ervaringen van onze deelnemers.

Marina 34 jaar

Ik ben moeder van 2 kinderen en overgewicht heb ik eigenlijk altijd al wel gehad. Ik heb meerdere diëten gevolgd, soms met resultaat op de korte termijn, maar vaak kwamen de kilo’s na verloop van tijd gewoon weer terug. Ik wist dat ik er wat aan moest doen, en heb daarom een vrijblijvende intake gedaan bij Corry. Toen ik na dit gesprek de deur uit liep wist ik gelijk: dit is wat voor mij.

Ik woog op dat moment 93 kilo en met mijn 1,64 cm is dat echt te veel. Op 8 okt 2020 ben ik begonnen met het Metabolic Balance programma. De eerste week vond ik best pittig. Niet zo zeer op het gebied van eten, want dat mocht ik genoeg, maar mijn lichaam zeurde om de suikers en alle andere ongezonde snacks die ik nu niet meer at. Na de eerste week werd dat gelijk veel beter en was het echt goed te doen.

Je mag lekker eten en het is zeker genoeg. Er zijn wel een paar belangrijke regels, maar binnen een paar weken zitten die er goed in. Ik vond het eerste weegmoment bij Corry heel spannend, ik was superbenieuwd naar het resultaat van de afgelopen tijd, en ja hoor: 2 kilo lichter!

Een goed begin, maar we gingen natuurlijk door. Er moest ruim 20 kilo af, dus we hadden nog een flinke weg te gaan naar een gezond gewicht. Door me aan het plan te houden, niet te smokkelen en rustig aan iets meer te bewegen viel ik aldoor 2 kilo per week af. Het eindresultaat? Ik ben na 3 maanden Metabolic Balance 20 kilo afgevallen (ondanks de feestdagen!).

Ik heb nog 2 kilo te gaan en dan ben ik op streef gewicht, geweldig! Ik voel me zoveel fitter en gezonder. Ik zou het iedereen aanraden. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en natuurlijk ook met de begeleiding van Corry, zonder haar had ik het niet gered.

Myriam 29 jaar

Voor en na afvallen

Toen de dokter mij medicijnen voorschreef vanwege mijn overgewicht – ik had last van maagzuur – schrok ik wakker. Ik heb toen bij Metabolic Balance een persoonlijk voedingsplan laten opstellen om mijn levensstijl te veranderen. Ik was al jaren op zoek naar een persoonlijk voedingsplan, dat uitgaat van voeding die geschikt is voor mij, in combinatie met professionele begeleiding. Hoewel het Metabolic Balance programma in het begin best prijzig leek, is het een investering voor het leven, die zichzelf meer dan terugverdient. Door de intensieve begeleiding leer je ontzettend veel en is het goed vol te houden!

Marilu 55 jaar

Voor en na afvalle

Zolang ik mij kon herinneren droeg ik maat 44/46 en was ik continu bezig met lijnen. Ondanks vele pogingen, lukte het niet om het gewicht er op de lange duur af te houden. Toen ik met Metabolic Balance begon werd ik steeds bewuster van wat mijn lichaam nodig had: goede en gezonde voeding. De rust die ik nu ervaar door drie maaltijden per dag te nemen is zo fijn! Het voelde echt als een bevrijding. Mijn voedingsmiddelenlijst is zo divers dat ik altijd genoeg te kiezen heb. Door Metabolic Balance heb ik afscheid genomen van het jojoën en heb ik mijn zelfvertrouwen terug. Ik geniet er elke dag van!

Steffen 44 jaar

Voor en na afvallen

Tot mijn 25e kon ik eten en drinken wat ik wilde: mijn gewicht was stabiel. Toen ik een nieuwe baan kreeg en meer in de auto zat, kwam ik 5 tot 7 kilo per jaar aan. Ik kreeg last van allerlei kwalen: een hoge bloeddruk en te hoge bloedsuikerspiegels, darmproblemen en slapeloosheid. Tegen de tijd dat ik met Metabolic Balance begon woog ik 157 kilo. Met behulp van het persoonlijke voedingsplan en de acht Metabolic Balance regels ben ik nu in staat mijn gezonde gewicht zonder problemen te onderhouden en dat voelt super. Twee jaar na de start van Metabolic Balance heb ik zelfs een halve marathon gelopen en doe ik tal van andere sport gerelateerde activiteiten.

Petra 40 jaar

Voor en na afvallen

Voorheen verkeerde ik in een vrij slechte conditie. Ik had last van neurodermitis en sliep slecht. De slagader in mijn rechterarm was plotseling afgesloten en ik was vier of vijf keer per jaar ziek. Ik was aan de zware kant en had het gevoel dat mijn gezondheidsklachten een waarschuwing waren. Ik heb toen een intake gehad met een Metabolic Balance begeleider bij mij in de buurt. Zij heeft mij fantastisch geholpen: ik ben 23 kilo afgevallen en ben een stuk actiever geworden! Natuurlijk is de neurodermitis niet volledig verdwenen, maar ik weet nu beter welke voedingsmiddelen hier een extra slechte werking op hebben. Ik voel me een stuk fitter!

Successverhalen Metabolic Balance

Bij een vergelijking van 8 vitaliteits- en stofwisselingsprogramma’s was Metabolic Balance het enige programma waar 62,5% van de deelnemers een succes op lange termijn bereikte.

– British Medical Journal-