Online begeleiding

Is er geen begeleider bij jou in de buurt? Hieronder vind je een lijst met begeleiders die ook online begeleiding aanbieden.

Eddie de Jong →  “Onverklaarde klachten zoals vermoeidheid ,geen energie en concentratieproblemen? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Ella Huizer →

Elles Wesselink →

Gabi Hacmon →

Inge Roemers → “Nu is het moment om te werken aan je gezondheid en ik wil je daar graag op een holistische manier bij helpen. Wees lief voor je lijf, dan is je lijf dat ook voor jou! 

Jochem de Josselin de Jong →

Karen Pereboom →

Liesbeth van Duijn →

Marijke Eijgenraam →

Mariska van Erk →

Marja van Weeren →Last van vage (darm)klachten? Ontdek waar het precies mis gaat in jouw lichaam.”

Marjon Middelkoop → “Zie jij door de bomen het bos niet meer? Op een simpele manier help ik jou om fitter te worden met meer rust in je hoofd en lichaam.”

Marlies Hazelaar → “Hoe druk je ook bent, ik zorg ervoor dat je alle tools in handen krijgt om jouw energie en gezondheid duurzaam te managen”

Matte Marij van der Wal → “Ook last van stress, blokkades of trauma? Mijn kennis en expertise na meer dan 35 jaar ervaring geef ik graag aan jou door.”

Monique Bos →

Monique van Kwawegen →

Monique Tijdhof →

Natasja Asselman →

Patric Bijsterveld →

Peter Wever →

Sabine Flake → “Stilstaan is geen optie! Pak je gezondheidsproblemen aan met een holistische benadering.”

Shirley Brouwers →“Voor overgangsklachten, hormonale schommelingen  en moeite met afvallen ben je bij mij aan het juiste adres.” 

Yvonne Tiesen →  

Annet Veenstra → “Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd kreeg: neem de stap naar een slanker en gezonder leven.”  

Astrid Wormgoor → “Met aandacht, hart en ziel voor hormonen en HSP”  

Barbara Ganseman → “Je hebt het al druk genoeg. Dan wil je gewoon resultaat. Bij mij ben je aan het juiste adres voor adviezen en praktisch tips die passen binnen jouw leven.”

Barbara Kremers →

Christien van Rossem →

Claudia Smith →

Claudia Vosse →

Corry Leegwater →

Danielle Galis →

Diane Simonis →