Blauwe bessen zijn blauw, maar het laat ons zeker niet blauw blauw…

blauwe bessen

Blog Posts » Voedingsmiddelen » Blauwe bessen zijn blauw, maar het laat ons zeker niet blauw blauw…

Echt een ouderwetse uitdrukking “iets blauw bauw laten”, wat zoiets betekent als we laten het voor wat het is, we praten er niet meer over. Nou, dat doen we zeker niet!

Vroeger kenden we vooral de bosbessen, tegenwoordig vind je eigenlijk alleen nog de blauwe bessen bij het verse fruit. En ze zijn meer dan de moeite waard om te eten en te genieten van de heerlijke smaak. Daarnaast heeft het heel veel gezondheidsvoordelen. Daar lees je alles over in onderstaande infographic, waar we wat van die voordelen op een rijtje hebben gezet.

Goed om te onthouden: klein besje, groot geluk! Eet je gezond! Hoe gezond precies? Dat lees je in onderstaande infographic, waarin we vele gezondheidsvoordelen onder elkaar hebben gezet.

blauwe bessen

Super gezond dus, maar wist je dat de juiste voedingstoffen voor jouw lichaam afhankelijk zijn van de staat waarin jouw lichaam zich op dat moment verkeerd? Daarom analyseren wij jouw bloedwaarden om een persoonlijk voedingsplan te maken. Meer weten over onze aanpak? Lees onze blog waarin wij uitleggen hoe wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page