7 voordelen van sterke botten en soepele spieren

sterke botten en spieren

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » 7 voordelen van sterke botten en soepele spieren
Tags:

Mijn allereerste dag als begeleider is er een om te onthouden! Het is al een flinke tijd geleden dat ik begon met Metabolic Balance, maar sommige dingen herinner ik mij nog als de dag van gisteren.

Het was 14 (!) jaar geleden. Er kwam een vrouw binnen met pijn in de spieren en gewrichten. Heel vervelend en pijnlijk, dat zag ik aan alles, vooral aan hoe ze sprak en bewoog. Stilletjes en verkrampt.

Nog geen twee maanden verder in het Metabolic Balance programma en we zagen al flinke verbetering, ze straalde weer!

Deze allereerste ervaring is ontzettend belangrijk voor mij geweest, omdat ik inzag hoe blij mensen waren met mijn hulp en ik écht iets kon betekenen. Vanaf dat moment was mijn doel: meer mensen weer laten stralen.

Wil jij graag sterke botten en soepele spieren en gewrichten, of ervaar je andere gezondheidsklachten waar je vanaf wilt? Vind een begeleider bij jou in de buurt en vraag geheel vrijblijvend een (online) kennismakingsgesprek aan.

Hieronder zie je een infographic over hoe een goede stofwisseling kan bijdragen aan sterke botten en soepele spieren, pezen en gewrichten en welke voordelen dat met zich mee brengt!

sterke botten en soepele spieren, pezen en gewrichten

Heb je last van broze botten of stijve spieren? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page