Broccoli als koning der groenten?

gezondheidsvoordelen broccoli

Blog Posts » Voedingsmiddelen » Broccoli als koning der groenten?

Of van alle groenten broccoli écht de kroon spant op het gebied van gezondheid, durf ik niet te zeggen. Maar dat neemt niet weg dat het zeker verstandig is deze groene roosjes regelmatig in je gerechten te verwerken.

Eén van de gezondheidsvoordelen van broccoli is bijvoorbeeld dat het positieve effecten heeft op je geheugen! In broccoli zit eenzelfde stof die ook in medicatie tegen Alzheimer wordt gebruikt.

Hiermee wil ik niet zeggen dat als je maar genoeg broccoli eet, je niet bang hoeft te zijn voor Alzheimer, maar hé, het draagt wel een steentje bij aan een goed geheugen! Wat heb jij gisteravond gegeten? Weet je dat niet meer? Dan zou ik toch aanraden vanavond voor broccoli te gaan…

Even ter zake: in onderstaande infographic heb ik de belangrijkste gezondheidsvoordelen van broccoli voor je neergezet, dan weet je meteen waar je het voor doet!

Brocolli

Super gezond dus, maar wist je dat de juiste voedingstoffen voor jouw lichaam afhankelijk zijn van de staat waarin jouw lichaam zich op dat moment verkeerd? Daarom analyseren wij jouw bloedwaarden om een persoonlijk voedingsplan te maken. Meer weten over onze aanpak? Lees onze blog waarin wij uitleggen hoe wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page