Betere concentratie door een goede stofwisseling

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » Betere concentratie door een goede stofwisseling
Tags:

Een goede stofwisseling zorgt voor een betere concentratie. En dit resultaat zul je na de eerste maand met Metabolic Balance al merken! Het is misschien moeilijk voor te stellen, daarom deel ik graag een ervaring die ik had met een van mijn cliënten.

Tijdens het eerste consult met een jongere deelnemer merkte ik dat hij niet stil kon zitten en keer op keer dezelfde vragen stelde. Deze symptomen van stress en concentratieverlies herkende ik nog sterk uit mijn eigen verleden in de arbo tijd en wist daarom precies hoe ik dit ging aanpakken.

Trots dat ik was toen we al na een maand (!) een rustig en adequaat gesprek konden voeren. Dat merkte je niet alleen aan het feit dat hij rustig en kalm op zijn stoel zat, maar ook aan zijn manier van spreken. Zijn concentratievermogen leek volledig teruggekeerd.

In onderstaande infographic lees je welke zes voordelen een goede stofwisseling voor je oplevert op het gebied van concentratie, dan weet je waar je het voor doet!

concentratie

Heb je moeite om je te concentreren? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page