Vermindering of verdwijnen van gezondheidsklachten

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » Vermindering of verdwijnen van gezondheidsklachten
Tags:

Timing is alles, toch? Maar hoe weet je wanneer het de juiste tijd is om mij of een van mijn collega’s als begeleider te nemen en de stap te zetten richting een gezonder leven?

Als ik kijk naar de resultaten van de meest succesvolle deelnemers, valt er één ding op. Ze hadden al van alles geprobeerd, of soms juist nog helemaal niets. Maar voor allemaal gold: het is genoeg! Genoeg van het hijgen als je de trap oploopt, van het slechte slapen en wakker worden in een nat bed, van zin hebben in seks en toch geblokkeerd zijn, van heel veel moeten plassen door beginnende suikerziekte en ga zo maar door. Iedereen had zijn eigen reden, maar voor allemaal was het punt gekomen dat ze zeiden: nu is het tijd!

Dit is waar zij stonden toen ze bij mij kwamen: overgewicht, verhoogd cholesterol, diabetes, hart- en vaatziekten, onvruchtbaarheid, erectiestoornis, overgangsklachten, noem maar op. Alles zat er tussen. En hoe fijn zou het zijn om eindelijk eens vermindering of verdwijnen van deze gezondheidsklachten te zien?

Als je dit leest en denkt: één of meerdere van bovengenoemde klachten heb ik ook, dan zou de timing wel eens goed kunnen zijn om nú een begeleider te zoeken. Zo kun je een gezond leven starten en aan vermindering of zelfs verdwijnen van gezondheidsklachten werken. Een begeleider bij jou in de buurt zoeken kan heel makkelijk op onze website.

In onze infographic hieronder zie je een aantal gezondheidsklachten waar Metabolic Balance je mee kan helpen, waar wacht je nog op?

gezondheidsklachten

Heb je last van verschillende gezondheidsklachten? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page