Oorzaken, symptomen en oplossingen hart- en vaatziekten

oorzaken symptomen oplossingen hart- en vaatziekten

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten? Weg ermee! Als er iets vervelend en naar is, dan zijn dat hart- en vaatziekten.
– Je bent snel vermoeid en buiten adem, zelfs wanneer jij je op dat moment niet inspant.
– Je hebt een onregelmatige hartslag, soms heel snel en dan weer langzaam. Dit kan een gejaagd gevoel geven.
– Maar het kan nog erger: verwarde spraak, continue pijn op je borst, noem maar op.
Slecht nieuws: dit zijn allemaal tekenen dat er iets niet goed gaat in jouw hart- en bloedvatenstelsel.
Maar, waar slecht nieuws is, is ook goed nieuws: je kunt er iets aan doen! Hart- en vaatziekten kunnen meerdere oorzaken hebben, waar je voor een deel zelf invloed op hebt. Het is belangrijk om juist dat deel op te pakken, zodat je zo gezond mogelijk blijft!
Wil jij meer weten over hart- en vaatziekten en het voorkomen en/of zelfs genezen ervan? Zie onderstaande infographic. Hierin staan oorzaken, symptomen en oplossingen voor hart- en vaatziekten benoemd, geven we tips wat je kunt doen en wijzen we je op het consumeren van gezonde voeding.

 

hart-en vaatziekten

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dat aan te pakken. En dat is de manier hoe wij er bij Metabolic Balance naar kijken.

Hoe doen we dat? Als uitgangspunt analyseren wij je bloedwaarden en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsplan samen. In dit voedingsplan zit jouw persoonlijke voedingsmiddelenlijst om te er voor te zorgen dat we jouw stofwisseling weer in balans brengen. En dat is de sleutel naar succes, want door jouw stofwisseling te resetten zullen de omzettingen en processen in je lichaam weer goed verlopen. Zo zorg je voor een goed functioneren lichaam waar voedingsstoffen worden omzetten in energie. Door dat je voeding weer zult omzetten in energie in plaats van (buik)vet voorkom je de laaggradige ontstekingen en bijbehorende gezondheidsklachten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina “Iets voor jou”, waar we dieper in gaan op het metabool syndroom. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page