Oorzaken, symptomen en oplossingen hoge bloeddruk

Oorzaken symptomen oplossingen hoge bloeddruk

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen hoge bloeddruk

Een hoge bloeddruk hebben is alles behalve prettig, je kunt er vermoeid door raken, hoofdpijn hebben of kortademig zijn. Logisch dus dat je die hoge bloeddruk het liefst wilt verlagen. En gelukkig is dat ook mogelijk!

In de onderstaande infographic hebben we alle ins- en outs over een hoge bloeddruk op een rijtje gezet. Oorzaken, symptomen en oplossingen voor een hoge bloeddruk staan hier allemaal in genoemd. Want als jij echt van die hoge bloeddruk af wilt, is bewustwording de eerste stap naar verandering.

oorzaken symptomen oplossingen hoge bloeddruk

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen van een hoge bloeddruk uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om een hoge bloeddruk te verlagen. En dat is de manier hoe wij bij Metabolic Balance de hoge bloeddruk verlagen.

Hoe doen we dat? Als uitgangspunt analyseren wij je bloedwaarden en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsplan samen. In dit voedingsplan zit jouw persoonlijke voedingsmiddelenlijst om te er voor te zorgen dat we jouw stofwisseling weer in balans brengen. En dat is de sleutel naar succes, want door jouw stofwisseling te resetten zullen de omzettingen en processen in je lichaam weer goed verlopen. Zo zorg je voor een goed functioneren lichaam waar voedingsstoffen worden omzetten in energie. Door dat je voeding weer zult omzetten in energie in plaats van (buik)vet voorkom je de laaggradige ontstekingen en bijbehorende gezondheidsklachten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina “Iets voor jou”, waar we dieper in gaan op het metabool syndroom. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page