Oorzaken, symptomen en oplossingen migraine

oorzaken symptomen oplossingen Migraine

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen migraine

Bewust leven is een trending topic. Logisch, want het dagelijks leven beïnvloedt ons welzijn. Om bewust te kunnen leven is het belangrijk dat je leert voelen en begrijpen waar je lichaam mee te maken krijgt. Voel jij je vaker niet zo lekker? Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, of zelfs migraine. Weet je niet wat de oorzaken zijn, heb je vervelende symptomen en ben je opzoek naar een oplossing voor migraine maar weet je niet wat helpt? Dan kan het voor jou van belang zijn bewuster te gaan leven en zo migraine te verhelpen of zelfs voorkomen.

Daarom gebruiken wij bij Metabolic Balance een eetdagboek. Hierin houd je bezigheden bij, zoals wat je eet, hoe je slaapt, wanneer je sport, wat je drinkt, hoe jij je dag besteedt en wat voor effect dat heeft op hoe jij je voelt. Voel je je een dag minder goed en ben je niet zo fit? Juist dat schrijf je op zodat je er later wat van kunt leren.

Door het eetdagboek te gebruiken kun je terug bladeren en patronen herkennen die de hoofdpijn of migraine triggeren. Deze manier van bewustwording is cruciaal bij het implementeren van een nieuwe levensstijl, want juist zo leer je voelen wat er in je lichaam gebeurt. Aan de hand van opgedane ervaringen kun je vervolgens betere keuzes maken.

En dan is migraine slechts één voorbeeld van de vele gezondheidskwalen waarbij bewust leven een belangrijke oplossing kan bieden… Tel uit je winst!

In onderstaande infographic hebben wij alle ins- en outs van migraine op een rijtje gezet, om je nogmaals te herinneren aan het feit dat bewust leven een hele hoop goed kan doen! Je leest hierin niet alleen over de verschillende oorzaken, symptomen en gevolgen van migraine, maar ook wat eventuele oplossingen kunnen zijn. Je zult er van verstelt staan wat bewust leven en gezonde voeding kunnen doen!

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page