Oorzaken, symptomen en oplossingen obesitas

oorzaken symptomen oplossingen obesitas

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen obesitas

Tovenaars bestaan niet, maar ik wel! Nee, ik heb geen toverspreuken tot mijn beschikking, maar wel een goed en doordacht programma, wat jou van wat kilo’s teveel of zelfs obesitas kan afhelpen.

In een paar maanden is zoveel mogelijk, ik heb het al vaak genoeg meegemaakt bij mijn deelnemers.

Magie bestaat misschien niet, maar ik ben wel benieuwd: als ik nu met een denkbeeldige toverstok kon zwaaien, hoe zou jouw droomleven er dan uitzien?

Wil je meer weten over obesitas? Bekijk dan onderstaande infographic. Hierin vind je informatie over het voorkomen van obesitas, oorzaken, symptomen en oplossingen, maar ook het verhelpen of het verminderen ervan. Natuurlijk staat er precies in wat je er tegen kunt doen en wat juist niet helpt.

 

obesitas

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dat aan te pakken. En dat is de manier hoe wij er bij Metabolic Balance naar kijken.

Hoe doen we dat? Als uitgangspunt analyseren wij je bloedwaarden en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsplan samen. In dit voedingsplan zit jouw persoonlijke voedingsmiddelenlijst om te er voor te zorgen dat we jouw stofwisseling weer in balans brengen. En dat is de sleutel naar succes, want door jouw stofwisseling te resetten zullen de omzettingen en processen in je lichaam weer goed verlopen. Zo zorg je voor een goed functioneren lichaam waar voedingsstoffen worden omzetten in energie. Door dat je voeding weer zult omzetten in energie in plaats van (buik)vet voorkom je de laaggradige ontstekingen en bijbehorende gezondheidsklachten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina “Iets voor jou”, waar we dieper in gaan op het metabool syndroom. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

 

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page