Het Metabolic Balance Onderzoek: effectiviteit en naleving

Succes metabolic balance

Succes op de langere termijn? Dan zit je goed bij Metabolic Balance.

In het onderzoek van “Britisch Medical Journal” zijn 8 vitaliteits- en stofwisselingssprogramma’s onder de loep genomen. En wat blijkt? Metabolic Balance is het enige programma waar 62,5% van de deelnemers een succes op lange termijn bereikte. Zeer interessant artikel! Je leest het hier.

Geen zin of tijd om het hele verhaal door te nemen? Begrijpelijk. Ik heb voor jou de conclusies in verschillende grafieken weergegeven en een korte samenvatting geschreven.

Vergelijking vitaliteits- en stofwisselingssprogramma’s             effectiviteit metabolic balance

 

Gezondheidsprogramma’s bestaan in allerlei soorten en maten: variërend van diëten puur gericht op nooit meer iets ‘ongezonds’ eten of (heftige) sportprogramma’s, tot mindfull-eating en programma’s gericht op bewustwording en levensstijl. Voor succes is het belangrijk om je niet enkel op voeding te richten, maar de focus te leggen op zowel voeding, als motivatie en bewustwording.

Super, want dat is precies wat we bij Metabolic Balance doen. Een weloverwogen combinatie van bovengenoemde: op basis van jouw bloedwaarden stellen we een persoonlijk voedingsplan op en besteden de begeleiders daarnaast samen met jou veel aandacht aan het eigen maken van een bewuste en gezonde levensstijl.

Belangrijk daarin is dat uiteindelijk de kwaliteit van leven verbetert.

kwaliteit van leven  Verbetering kwaliteit van leven

En wanneer de kwaliteit van leven toeneemt, is het het aller belangrijkst om dit vast te houden. We gaan bij Metabolic Balance dan ook echt voor resultaat op de lange termijn!

 

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page