Opgewekt en emotioneel evenwichtig door het leven

stofwisseling: opgewekt en emotioneel evenwichtig

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » Opgewekt en emotioneel evenwichtig door het leven
Tags:

“Kan ik het zien of voelen?” Dat is wat ik mijzelf afvraag wanneer ik de tastbare resultaten van mijn deelnemers evalueer. En het antwoord is volmondig “ja”. Ik heb het over de honderd duizenden kilo’s die alle deelnemers samen lichter zijn.

Maar naast dit tastbare resultaat heb ik in de 14 jaar dat ik als begeleider werk ook zóveel resultaten kunnen voelen bij deelnemers. Denk hierbij aan de verandering van een zoutzak in een opgewekte bonk energie of van grijze muis in een emotioneel evenwichtig en feestelijk paradepaard.

Ik deel dit niet om op te scheppen, maar juist om te laten zien wat jij allemaal in je mars hebt en hoe Metabolic Balance jou kan helpen positiever in het leven te staan.

Lees in onderstaande infographic hoe een goede stofwisseling ervoor zorgt dat jij opgewekt en emotioneel evenwichtig bent, en welke voordelen dat wel niet allemaal met zich mee brengt!

stofwisseling: opgewekt en emotioneel evenwichtig

Heb je moeite om opgewekt en emotioneel evenwichtig te zijn? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page