Oorzaken, symptomen en oplossingen overgang

Oorzaken symptomen oplossingen overgang

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen overgang

Overgangsklachten zijn alles behalve prettig. Logisch dus dat je het liefst van bijbehorende klachten, zoals opvliegers en slapeloosheid af wilt. En gelukkig is dat ook mogelijk!

In de onderstaande infographic hebben we alle ins- en outs over de overgang op een rijtje gezet. Oorzaken, symptomen en oplossingen voor overgangsklachten staan hier allemaal in genoemd. Want als jij echt van die overgangsklachten af wilt, is bewustwording de eerste stap naar verandering.

Oorzaken, symptomen, oplossingen overgang

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen van een overgangsklachten uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dit aan te pakken.

Want door de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam te eten, krijg je precies binnen wat jouw lichaam nodig heeft om jouw stofwisseling en hormoonhuishouding te reguleren. Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? De juiste voedingsmiddelen is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een andere manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Bij Metabolic Balance analyseren we daarom jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page