Oorzaken, symptomen en oplossingen PCOS

oorzaken symptomen oplossingen PCOS

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen PCOS

Graag deel ik (anoniem) vandaag met jullie het verhaal van één van mijn deelnemers, met een ongelofelijke motivatie.

Zij heeft haar doelen behaald, ondanks vele uitdagingen. Zij heeft een zwaar, en helaas onsuccesvol IVF traject doorlopen in verband met PCOS gerelateerde klachten en is daardoor behoorlijk wat aangekomen.

Hormonale stress, een van de klachten die past bij PCOS (ga naar onze website voor een uitgebreidere infographic), kan er voor zorgen dat je stofwisseling niet meer goed verloopt, waardoor je aankomt. Gelukkig heeft ze toen bij Metabolic Balance aan de bel getrokken, om zo van haar overgewicht af te komen.

Het programma ging haar goed af en ze kwam al snel op een gezond gewicht. Een bewuste vrouw, als je het mij vraagt, ze keek alle onderliggende processen aan en werd steeds lichter – in alle opzichten. Hartstikke goed! En het mooiste van een gezond gewicht hebben, is dat je gehele gezondheid vooruit gaat.

Zó gezond zelfs, dat ze het programma niet helemaal heeft kunnen afmaken… Gelukkig was dat om een geweldige reden: ze was zwanger! En dat op geheel natuurlijke wijze.

Ik deel haar verhaal omdat ik jullie wil laten weten, dat kiezen voor je gezondheid en kiezen voor jezelf zoveel meer kan brengen dan wat je vooraf verwacht. Zelfs dingen die je in beginsel misschien wel nooit voor mogelijk hield.

In onderstaande infographic staat alle informatie die je nodig hebt over PCOS.

oorzaken symptomen oplossingen PCOS

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen van een PCOS uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dit aan te pakken. Want door de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam te eten, krijg je precies binnen wat jouw lichaam nodig heeft om jouw stofwisseling en hormoonhuishouding te reguleren. Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? De juiste voedingsmiddelen is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een andere manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Bij Metabolic Balance analyseren we daarom jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page