Oorzaken, symptomen en oplossingen spijsverteringsproblemen

oorzaken symptomen oplossingen spijsverteringsproblemen

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen spijsverteringsproblemen

Zorg goed voor je spijsvertering! Ik weet niet goed hoe ik dit juist moet overbrengen in een blog, maar lieve allemaal: je spijsvertering is extreem belangrijk.

Na jarenlange ervaring als gezondheidsbegeleider van vele deelnemers is voor mij wel duidelijk geworden hoeveel schade de gefabriceerde voedingsmiddelen (lees: met veel suiker en zout) kunnen aanrichten.

Neem bijvoorbeeld suikers: hierdoor ontstaat er in het lichaam verzuring, wat op haar beurt de spijsvertering volledig ontregeld. Dit kan voor verscheidene gezondheidsklachten zorgen en geloof mij: dat gun je zelfs je ergste vijand niet.

Ik ben blij dat ik heb kunnen ervaren hoe gezonde voeding op zoveel verschillende vlakken kan bijdragen aan je algehele gezondheid. Het kan zorgen voor de juiste zuur-base verhouding in je lijf, waardoor ook de meeste spijsverteringsproblemen ophouden.

Vind jij het lastig om te bepalen wat gezonde voeding voor jou is? Zoek dan een begeleider bij jou in de buurt die je hierbij kan helpen. Bekijk daarnaast ook onze infographic, hierin stellen we je op de hoogte van verschillende oorzaken, symptomen en oplossingen voor spijsverteringsproblemen. Het is altijd goed om te weten hoe je spijsverteringsproblemen kunt voorkomen, verhelpen of geheel genezen, toch? Hieronder lees je wat je moet doen!

oorzaken gevolgen oplossingen spijsverteringsproblemen

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page