10 positieve gevolgen van een goede stofwisseling

positieve gevolgen goede stofwisseling

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » 10 positieve gevolgen van een goede stofwisseling
Tags:

10 positieve gevolgen van een goede stofwisseling? Jazeker! Daarom maken mijn gedachten elke keer als ik zie dat er een nieuwe aanmelding is voor het programma, een vreugdesprong. Wéér iemand die voor zichzelf kiest door aan een gezonde levensstijl te willen werken en dus wéér iemand die zoveel meer energie en gezondheid gaat ervaren. Een heuze overwinning!

Ontzettend belangrijk voor een energiek gevoel en een sterke gezondheid is een goede stofwisseling. De positieve gevolgen van een goede stofwisseling zijn oneindig, en in onderstaande infographic proberen we er zo veel mogelijk te benoemen.

positieve gevolgen goede stofwisseling

Ben je vermoeid, kun je niet goed proeven en ruiken of heb je een zwakke weerstand? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page