Oorzaken, symptomen en oplossingen trage schildklier

oorzaken symptomen oplossingen trage schildklier

Blog Posts » Overgewicht & Gezondheidsklachten » Gezondheidsklachten » Oorzaken, symptomen en oplossingen trage schildklier

Ik heb het Metabolic Balance programma naar Nederland gebracht en hier beschikbaar gemaakt, omdat:

1. iedereen benieuwd was, hoe ik weer zoveel energie had gekregen. Ik had het programma zelf gedaan vanwege een trage schildklier/schildklierklachten en het hielp zo fantastisch, dat ik dit wel met anderen móést delen.
2. het programma behalve schildklierklachten nog voor zoveel andere fysieke gezondheidsklachten werkt.
3. het programma naast de fysieke klachten, ook mentaal enorme invloed heeft. Ik ging weer stralen en voelde mij weer lekker in mijn vel.

Ik heb inmiddels al zoveel mensen succesvol geholpen, maar het voelt nooit genoeg. Ik gun iedereen een fit en gezond leven!

Een trage schildklier of andere schildklierklachten zijn ontzettend vervelend en soms moeilijk te ontdekken. Gelukkig hebben wij in onderstaand infographic alle oorzaken, symptomen en oplossingen voor een trage schildklier staan. Je kunt hier van alles leren: hoe je een trage schildklier geneest, verhelpt, voorkomt of behandeld. En ik verklap alvast één ding, gezonde en passende voeding is ontzettend belangrijk!

Oorzaken symptomen oplossingen trage schildklier

Herken jij de oorzaken en symptomen? En wil je dat de gevolgen van een trage schildklier uit blijven? Dan is je voeding aanpassen één van de manieren om dat aan te pakken. En dat is de manier hoe wij er bij Metabolic Balance naar kijken.

Hoe doen we dat? Als uitgangspunt analyseren wij je bloedwaarden en stellen aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsplan samen. In dit voedingsplan zit jouw persoonlijke voedingsmiddelenlijst om te er voor te zorgen dat we jouw stofwisseling weer in balans brengen. En dat is de sleutel naar succes, want door jouw stofwisseling te resetten zullen de omzettingen en processen in je lichaam weer goed verlopen. Zo zorg je voor een goed functioneren lichaam waar voedingsstoffen worden omzetten in energie. Door dat je voeding weer zult omzetten in energie in plaats van (buik)vet voorkom je de laaggradige ontstekingen en bijbehorende gezondheidsklachten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina “Iets voor jou”, waar we dieper in gaan op het metabool syndroom. Of wil je weten wat je van het Metabolic Balance programma kunt verwachten? Zie hier een voorbeeld van het voedingsschema en onze richtlijnen.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page