Een gezond uiterlijk start bij een goede stofwisseling

een gezond uiterlijk

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » Een gezond uiterlijk start bij een goede stofwisseling
Tags:

Zeg het hardop als stok achter de deur!

Ja, het kan heel goed helpen om je omgeving te laten weten waar je mee bezig bent. Niet zozeer omdat ze je dan ter verantwoording kunnen roepen als het niet lukt, maar vooral dat ze je kunnen aanmoedigen als je het even wat lastiger hebt.Hoe meer mensen het weten, hoe makkelijker het voor jezelf is om het vol te houden. En dat kunnen gerust kleine doelen zijn, zoals: ik ga de komende maand het programma weer goed volgen, om een stralende huid te krijgen.

Een egale en stevigere huid en sterke nagels. In 1 maand. Gelukkig weet ik door Metabolic Balance precies wat ik hiervoor moet doen. In ieder geval weer even wat strakker bijstellen wat betreft de sjoemeldagen en goed water drinken. In onderstaande infographic lees je nog meer voordelen die een goede stofwisseling meebrengt voor je uiterlijk. En eerlijk is eerlijk, wie wilt er nou niet genieten van al deze voordelen voor je uiterlijk?

voordelen voor je uiterlijk

Heb je last van slap haar, een geïrriteerde huid of snel brekende nagels? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page