Je weerstand verbeteren? Tijd om te starten!

Verbeterde weerstand

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » Je weerstand verbeteren? Tijd om te starten!
Tags:

Wie weet volg je ons al een tijdje, maar blijf je de echte start met Metabolic Balance uitstellen omdat je nog andere prioriteiten hebt.

Ik zeg je één ding: hoe langer je de start uitstelt, hoe langer het duurt om het gewenste resultaat te behalen. En dat is zonde! Metabolic Balance kan veel voor je betekenen. Natuurlijk kan je hiermee een gezond gewicht krijgen, maar bijvoorbeeld ook een verbeterde weerstand.

Hieronder lees je hoe je gemakkelijk de eerste stap kunt zetten, onderverdeeld in vier eenvoudige acties:

1. Zoek een begeleider in jouw buurt of online
2. Vraag een kennismakingsgesprek aan
3. Vul het intakeformulier in en laat je bloed testen
4. Ontvang je persoonlijke voedingsplan en vervolg het begeleidingstraject

Begin je met Metabolic Balance, dan begin je, naast het werken aan een gezond gewicht, ook direct met het leggen van de basis voor een verbeterde weerstand en algemene gezondheid. Lees in onze infographic de drie belangrijkste voordelen van een verbeterde weerstand.

verbeterde weerstand

Heb je moeite om je weerstand te verbeteren? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page