De Metabolic Balance App

Ben jij met het Metabolic Balance programma begonnen en heb je een eigen voedingsplan? Dan is jouw voedingsplan nu naast de PDF-versie ook beschikbaar in onze app op je telefoon. Deze kun je op elk moment van de dag gebruiken en heb je vrijwel altijd bij de hand, lekker makkelijk!

De app zal je helpen om in het begin van het programma de Metabolic Balance levensstijl eigen te maken. In de app zie je snel een overzichtelijk welke voedingsmiddelen er op jouw lijst staan en hoeveel je ervan mag eten. Daarnaast kun je met betrekking tot de door jou gekozen maaltijden een boodschappenlijstje maken. 

De app is er na het eerste begin ook om je door de rest van de verschillende fasen heen te helpen. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar een app die je een beetje overzicht geeft is hierin zeker geen overbodige luxe. Zodra je in fase 4 bent aangekomen heb je de Metabolic Balance levensstijl helemaal eigen gemaakt en zal je merken de app steeds minder nodig te hebben. Maar tot die tijd staat onze app altijd voor je klaar!

Heb je vragen over het algemene gebruik van de app, hoe je moet inloggen, hoe je een boodschappenlijstje samenstelt of iets geheel anders? Neem gerust contact met ons op via het chatscherm rechtsonderin de pagina. We helpen je graag opweg!

De Metabolic Balance App