JE STOFWISSELING IN BALANS inclusief recepten

De basisprincipes van Metabolic Balance ®

Voor iedereen die houdt van de beste deals, hebben we een combinatieboek samengesteld. Zo heb je naast de uitleg over de methode van Metabolic Balance ook direct 50 recepten om met Metabolic Balance aan de slag te gaan.

In dit boek beschrijft dr. Funfack, de grondlegger van Metabolic Balance, wat het lichaam echt nodig heeft om weer in balans te komen. Hij gaat terug naar de basisbehoeftes van de mens en vergelijkt dit met het huidige voedingspatroon, veelal bepaald door de voedingsindustrie. Per macrovoedingsstof (eiwitten, vetten en koolhydraten) legt hij in dit boek uit waarom het lichaam dat nodig heeft. Onder andere aan de hand hiervan zijn de Metabolic Balance richtlijnen opgesteld. Zo kan jouw lichaam simpelweg door gezonde voeding zelf weer herstellen.

Door het beschrijven van zijn methode, onderbouwd met wetenschappelijke data, geeft dit boek jou inzicht in de achtergrond van het programma. Hierdoor kun je het succes van dit programma begrijpen, maar ook waarom pogingen die je voorheen hebt gedaan tot nu toe niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Daarnaast is dit boek een goed naslagwerk tijdens het volgen van Metabolic Balance, omdat je door kennis bewust kan worden waarom voeding en richtlijnen zo zijn samengesteld in het programma.

Doordat dr. Funfack zijn methode heeft gecodeerd in een computerprogramma, is het nu mogelijk om aan de hand van jouw bloedwaarden, de juiste voedingsmiddelen te selecteren om jouw stofwisseling weer in balans te brengen. De sleutel voor een gezond en vitaal leven, zonder overgewicht of gezondheidsklachten.

Daarnaast sluit dit boek af met 50 recepten, opgesteld door voedingswetenschapper Silvia Bürkle samen met Sigrid Ludewig. Speciaal voor de eerste fases van Metabolic Balance hebben zij 50 recepten samengesteld. Deze 50 recepten hebben wij samengevoegd, zodat je ze makkelijk bij de hand hebt. De recepten hebben een grote keuze aan voedingsstoffen. Zo kun je veel afwisselen, wat belangrijk is voor een gezond voedingspatroon. Op deze manier helpen wij je op weg om op een eenvoudige en gevarieerde manier lekker te eten. Zo zal de omschakeling naar een nieuwe eetgewoonte en leefstijl een goede start krijgen.

 20.00 inclusief btw

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page