Appelpannenkoek

voedingsplan

Neem de hoeveelheid die in jouw persoonlijke voedingsplan staat. Smakelijk eten!

Recepten als e-book



Bij ons thuis noemen we dit een echte klassieker. Een lekkere luie zondag smulontbijt. Makkelijk, smakelijk en gewoon nog even lekker nagenieten van een hele leuke zaterdagavond met vrienden. Zo’n zondag.

Ingrediënten:

1 portie ei
1 appel
1 scheutje mineraalwater
vanillepoeder
kaneel
Himalaya zout

Gebruik de porties die in jouw voedingsplan staan vermeld.

Bereidingswijze:
  1. Klop het ei los met mineraalwater. Breng op smaak met zout en een beetje vanillepoeder.
  2. Was de appel, verwijder het klokkenhuis en rasp de appel.
  3. Verhit een platte crêpe pan met antiaanbaklaag zonder vet en fruit hierin kort de geraspte appel. Giet het losgeklopte ei erover en laat het stollen.
  4. Bestrooi de appelpannenkoek met kaneel.

Tip: Geniet van het ontbijt.

Als je mineraalwater met prik gebruikt, wordt het geheel iets luchtiger dan met gewoon (plat) mineraalwater. Maar wat je ook gebruikt, het is altijd lekker. Wat heeft jouw voorkeur?

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page