Groentechips van verse pastinaak
Groentechips van verse pastinaak
Neem de hoeveelheid die in jouw persoonlijke voedingsplan staat. Smakelijk eten!
Recepten als e-bookWil je eens iets speciaals als (deel van) je groente portie? Denk dan eens aan het maken van groentechips van verse pastinaak. Lekker én gezond! Het is heel simpel, de oven doet het meeste werk voor je. Lees hieronder de beschrijving van het recept:
Ingrediënten
- 1 portie groente: pastinaak
- 3 el extra vierge olijfolie
- 2 el knoflookpoeder
- zeezout
- eventueel: peper
- eventueel: (pikante) paprikapoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170ºC.
- Maak de pastinaak schoon onder de kraan en snijd in schijfjes van ongeveer 3 tot 5 mm dik.
- Meng vervolgens de kruiden en zeezout door de olie en smeer de schijfjes er mee in (let op dat je niet teveel olie gebruikt!).
- Leg de schijfjes vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif gedurende 20 tot 25 minuten de oven in.
- Laat de groentechips als laatste goed uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
Smullen van je groentechips van verse pastinaak maar!