Spinaziespread
Spinaziespread
Neem de hoeveelheid die in jouw persoonlijke voedingsplan staat. Smakelijk eten!
Recepten als e-bookOnze spinaziespread is een romige dip van roomkaas, spinazie, knoflook, basilicum en appelazijn. De ingrediënten vormen samen een smeuïge dip. Maar het beste kun je die gewoon op je knäckebröd smeren. Heerlijk als ontbijt!
Ingrediënten:
✓ 1 portie roomkaas
✓ 1 portie spinazie
✓ 1 el basilicum, fijngehakt
✓ 1 teentje knoflook, uitgeperst
✓ ¼ tl paprikapoeder
✓ 1 tl appelazijn
✓ peper en Himalaya zout
Gebruik de porties die in jouw voedingsplan staan vermeld.
Bereidingswijze:
- Zet een hapjespan op hoog vuur en voeg de spinazie toe. Dek af met een deksel.
- Bak de spinazie 1 minuut, vervolgens afgieten en er zoveel mogelijk vocht uitpersen.
- Doe de roomkaas in een kom en voeg de gekookte spinazie, basilicum, knoflook, paprika en appelazijn toe. Maak er met de staafmixer een gladde pasta van.
- Serveer de spinaziespread warm als dip voor op knäckebröd of bij groenten.
Maak deze heerlijke dip in slechts enkele minuten en geniet van die heerlijke zelfgemaakte spread. Warm komen de smaken het best tot hun recht, maar je kunt het ook de volgende dag nog eten.