De 6 voordelen van goed werkende zintuigen

Gezonde zintuigen

Blog Posts » Metabolic Balance » De voordelen » De 6 voordelen van goed werkende zintuigen
Tags:

Alles kan zo (drastisch) veranderen in slechts 6 maanden… Ja, drastisch, maar wel in positieve zin natuurlijk!

Wanneer je dit leest nodig ik je uit om je voor te stellen hoe je ideale leven er over een half jaar uitziet. Wat doe je? Hoe voel jij je? Hoe is je energie? Heb je net met de hond door het bos gewandeld? Hoe voelt je lijf? Waar ben je? Met wie ben je? Wat is belangrijk voor je?

Laat het beeld maar helemaal voor je verschijnen: bekijk het goed, voel het in je hele lijf, ruik het plezier en proef het geluk…

En voor ik het vergeet: laat je door niets en niemand tegenhouden, dit is niet alleen leuk om te doen, maar het helpt je ook om je doel makkelijker te bereiken. Je lijft volgt je gedachten als het ware. En het gebeurt echt! Als je elke dag even gaat zitten om contact te maken met jouw ideale leven, zal je zien hoe fijn dat is.

Waarom we dit doen? Bewustwording van jouw zintuigen. Gezonde zintuigen zijn extreem belangrijk en brengen vele voordelen met zich mee. Hoe vaker jij ze bewust gebruikt, hoe sneller je zintuigen zullen verbeteren. In onderstaande infographic lees je de voordelen van het verbeteren van je zintuigen!

zintuigen

Heb je het idee dat je zintuigen niet optimaal functioneren? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je stofwisseling uit balans is. Dit is meestal het gevolg van het te vaak eten van onvolwaardige voedingsmiddelen. Wat betekent dat jouw stofwisseling weer in balans kan worden gebracht door het eten van de juiste voeding, zonder het gebruik van medicatie! Maar wat zijn nou de juiste voedingsmiddelen voor jouw lichaam? Dat is voor iedereen verschillend, want iedereen is op een eigen manier uit evenwicht en heeft andere tekorten opgebouwd. Daarom analyseren we bij Metabolic Balance jouw bloedwaarden. Wil je weten hoe jouw bloedwaarden ons vertellen welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen? Lees dan meer over onze aanpak, waarbij wij een voedingslijst samenstellen op basis van jouw bloedwaarden.

Begeleider in jouw buurt

You cannot copy content of this page